Šumadija Omega - 10 godina
1

Aktuelnosti

Pozovite nas

Plastična ambalaža, plastične palete, plastične boks palete, KLT kutije, ESD kutije, kontejneri za otpad, kante za otpad

bl-plasticni-proizvodi

PROIZVOD

12.358F.65 za višekratnu upotrebu sa termo uloškom (600x400x335)

12.358F.65 za višekratnu upotrebu sa termo uloškom (600x400x335)

Dimenzije (DxŠxV):
600x400x335 mm
Maksimalno opterećenje:
30 kg
Statičko opterećenje:
120 kg
Zapremina:
34 l
Dizajnirano za transport i skladištenje rashlađenih ili zagrejanih prehrambenih proizvoda (pića, povrća, voća, mesnih i ribljih proizvoda, peciva…) osetljivih na temperaturne promene. Opremljen je termičkom oblogom i napravljen od čistog materijala što garantuje visoku otpornost na habanj i dug radni vek.

Za stabilan rad na automatizovanim linijama obezbeđeni su sigurnosni elementi na kraćim stranama kojima se spajaju posude. Poboljšani rukihvati, ergonomični i lakši za rad (zaobljeni, sa zadebljanjem zarad pogodnijeg držanja).

Poklopac je ojačan učvršćivačima i može izdržati statičko opterećenje do 120kg. Napravljen je prema dimenzijama posude i ne štrči van njenih gabarita, što poboljšava logističke karakteristike tokom transporta.

Sa obe strane rukohvata postoje udubljenja za lakše skidanje poklopca sa posude.

Za bezbednost sadržaja i sigurnost namenjena su dva otvora za plombiranje prečnika 4,5mm. Otvori su udaljeni od ose posude, radi lakšeg transporta zapečaćenog kontejnera. A na poklopcu su otvori izvedeni tako da provlačenje plombe bude lakše.

Posude su izrađene sa prostorom namenjenim za postavljanje nalepnica. Prostor predniđen za nalepnicu na dužoj strani posude: 60x45mm, a na kraćoj strani: 30x40mm.

Ispod oboda gornjeg dela posude nalazi se mesto predviđeno za RFID tag. Prazne posude se jednostavno odlažu. Slažu se jedna u drugu, na taj način štedeći do 60% prostora u skladištu, ili pri povratnom transportu.

Oblast primene

Transport

Karakteristike

Dimenzije (DxŠxV): 600x400x335 mm
Zapremina: 34 l
Statičko opterećenje: 120 kg
Maksimalno opterećenje: 30 kg
Materijal: PP
Pranje pri temperaturi: do +90oC
Boja: Plava
Auto kozmetika za profesionalnu upotrebu

PROVERA CENE

Pošaljite nam upit, kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku.

Postani deo tima - Potrebni vozači C+E kategorije