Šumadija Omega - 10 godina
1

Aktuelnosti

Pozovite nas

bl-plasticni-proizvodi.jpg

PLASTIČNA AMBALAŽA

Univerzalne kutije

Univerzalne kutije - Pogledajte ponudu!

Široki asortiman plastičnih kutija pruža mnoge mogućnosti za efikasnu logistiku.
Različite veličine i dizajn omogućavaju korišćenje plastičnih kutija za skladištenje i transport raznolike robe, poluproizvoda i delova.

Univerzalne kutije dimenzija euro kutija koje se mogu slagati.

Za funkcionisanje skladišta, popunjavanje regala, metalnih ormana i organizaciju poslova koji imaju za cilj da obezbede rad skladišta, koriste se univerzalne kutije, kutije za odlaganje velikog broja najrazličitijih delova i alata na bezednom mestu. Univerzalne kutije za skladištenje su najpogodnije za to.

Ove kutije za skladištenje su idealno rešenje za funkcionisanje, jer sam dizajn svake od njih podrazumeva, ne samo bezbedno skladištenje već i sortiranje.

Velike kutije su pogodne za skladištenje i transport velikih delova i sklopova, a za skladištenje sitnih predmeta u ponudi imamo kutije za sitnice.
Univerzalne kutije za skladištenje su napravljene od ekološki prihvatljivog polipropilena, otpornog na udarce. Čak i u slučajevima snažnog udara u kutije naše proizvodnje prilično je teško razbiti je, služiće Vam mnogo godina.
Plastične kutije za skladištenje i transport najrazličitije robe imaju poseban dizajn, ojačane su sve kritične tačke koje se mogu polomiti. Ovo čini proces skladištenja i transporta pouzdanim i sigurnim.

Univerzalne kutije su napravljene od materijala koji pruža izuzetnu krutost, čvrstoću i stabilan oblik.

Svaka kutija je otporna na alkalije, kao i na kiseline, što omogućava skladištenje navedenih tečnosti, bez opasnosti da će kutija biti oštećena u slučaju oštećenja ambalaže u kojoj se te tečnosti nalaze.

Asortiman kutija za skladištenje je širok, predstavljen je uzorcima koji se razlikuju po boji i veličini. Najpopularnije su kutije dimenzija 400x600x200mm.

Univerzalna kutija se koristi za skladištenje predmeta i jedinica bilo koje veličine.
Njen dizajn omogućava da se koristi kao kutija za male delove, kao i obična kutija za delove i alate srednje veličine.

Auto kozmetika za profesionalnu upotrebu
Postani deo tima - Potrebni vozači C+E kategorije