Šumadija Omega - 10 godina
1

Aktuelnosti

Pozovite nas

Plastična ambalaža, plastične palete, plastične boks palete, KLT kutije, ESD kutije, kontejneri za otpad, kante za otpad

bl-plasticni-proizvodi

PROIZVOD

12.358F.65 za višekratnu upotrebu sa termo uloškom (600x400x175)

12.358F.65 za višekratnu upotrebu sa termo uloškom (600x400x175)

Dimenzije (DxŠxV):
600x400x175 mm
Maksimalno opterećenje:
13 kg
Statičko opterećenje:
120 kg
Zapremina:
34 l
Dizajniran za transport i skladištenje rashlađenih ili zagrejanih prehrambenih proizvoda (pića, povrća, voća, mesnih i ribljih proizvoda, peciva…) osetljivih na temperaturne promene. Opremljen je termičkom oblogom i napravljen od čistog materijala što garantuje visoku otpornost na habanje i dug radni vek.

Za stabilan rad na automatizovanim linijama obezbeđeni su sigurnosni elementi na kraćim stranama kojima se spajaju posude. Poboljšani rukohvati, ergonomični i lakši za rad (zaobljeni, sa zadebljanjem zarad pogodnijeg držanja).

Poklopac je ojačan učvršćivačima i može izdržati statičko opterećenje do 120kg. Napravljen je prema dimenzijama posude i ne štrči van njenih gabarita, što poboljšava logističke karakteristike tokom transporta.

Sa obe strane rukohvata postoje udubljenja za lakše skidanje poklopca sa posude.

Za bezbednost sadržaja i sigurnost namenjena su dva otvora za plombiranje prečnika 4,5mm. Otvori su udaljeni od ose posude, radi lakšeg transporta zapečaćenog kontejnera. Na poklopcu su otvori izvedeni tako da provlačenje plombe bude lakše.

Posude su izrađene sa prostorom namenjenim za postavljanje nalepnica. Prostor predviđen za nalepnicu na dužoj strani posude: 60x45mm, a na kraćoj strani: 30x40mm.

Ispod oboda gornjeg dela posude nalazi se mesto predviđeno za RFID tag. Prazne posude se jednostavno odlažu. Slažu se jedna u drugu, na taj način štedeći do 60% prostora u skladištu, ili pri povratnom transportu.

Oblast primene

Transport

Karakteristike

Dimenzije (DxŠxV): 600x400x175 mm
Zapremina: 34 l
Statičko opterećenje: 120 kg
Maksimalno opterećenje: 13 kg
Materijal: PP
Pranje pri temperaturi: do +90oC
Boja: Plava
Količina na paleti: 188 kom
advanced-floating-content-close-btnAuto kozmetika za profesionalnu upotrebu

PROVERA CENE

Pošaljite nam upit, kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku.

Šumadija Omega na Sajmu gradjevinarstva.