Transport robe u Srbiji i Evropi - Šumadija Omega

Pozovite nas

Plastična ambalaža, plastične palete, plastične boks palete, KLT kutije, ESD kutije, kontejneri za otpad, kante za otpad

bl-plasticni-proizvodi

PROIZVOD

12.416.R posude za prehrambene proizvode

12.416.R posude za prehrambene proizvode

Dimenzije (DxŠxV):
600x400x243 mm
Statičko opterećenje:
150 kg
Dinamičko opterećenje:
15 kg
Količina u kamionu:
4224 kom
Maksimalna nosivost:
15 kg
Otporna na habanje, logistički efikasna, pogodna za upotrebu. Konusni oblik posude za transport i skladištenje voća i povrća, kao i mlečnih i mesnih proizvoda.

Zahvaljujući konusnom obliku, ove posude se mogu koristiti složene, štedeći do 60% korisnog prostora prilikom skladištenja, ili transporta, a za slaganje dovoljno je ratirati posudu za 180 stepeni. Perforirane stranice i dno održavaju hranu svežom dug period. Konusni oblik posude za transport i skladištenje voća i povrća, kao i mlečnih i mesnih proizvoda.

Izvedeni rukohvati na obe strane povećavaju jednostavnost upotrebe. Ova posuda može izdržati statičko opterećenje od 25kg. Kada je napunjena može se složiti do 10 komada jedan na drugi. Konusni oblik posude za transport i skladištenje voća i povrća, kao i mlečnih i mesnih proizvoda.

Slaganje, perforacije i PE materijal omogućavaju širok spektar primene. Posuda je odlična za berbu kao i za transport i skladištenje voća. Može se koristiti u širokom temperaturnom rasponu od -30 do +45 stepeni Celzijusa, u frižiderima i zamrzivačima. Konusni oblik posude za transport i skladištenje voća i povrća, kao i mlečnih i mesnih proizvoda.

Primenu nalazi u prehrambenoj, mlečnij, mesnoj i industriji voća i povrća. Koristi se, kako u industrijskim, tako i u skladišnim kompleksima. Konusni oblik posude za transport i skladištenje voća i povrća, kao i mlečnih i mesnih proizvoda.

Dodatna dokumenta: Tehnmički list Konusni oblik posude za transport i skladištenje voća i povrća, kao i mlečnih i mesnih proizvoda.

Sertifikat o usaglašenostižžPrimena: Posude za voće i povrće Posude za ribu, meso, mleko Posude za čistu proizvodnju Transport Skladištenje

Oblast primene

Posude za voće i povrće
Posude za ribu, meso i mleko
Posude za čistu proizvodnju

Karakteristike

Dimenzije (DxŠxV): 600x400x243 mm
Maksimalna nosivost: 15 kg
Statičko opterećenje: 150 kg
Dinamičko opterećenje: 15 kg
Materijal: PP
Korišćenje pri temperaturi: od -30o do +45oC
Pranje pri temperaturi: do +90oC
Boja: Plava, Zelena
Količina na paleti: 128 kom
U euro kamion staje: 4224 kom

PROVERA CENE

Pošaljite nam upit, kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku.