Šumadija Omega - 10 godina
1

Aktuelnosti

Pozovite nas

Plastična ambalaža, plastične palete, plastične boks palete, KLT kutije, ESD kutije, kontejneri za otpad, kante za otpad

bl-plasticni-proizvodi

PROIZVOD

12.437E perforiranih stranica puno dno

12.437E perforiranih stranica puno dno

Dimenzije (DxŠxV):
600x400x75 mm
Zapremina:
14.5 l
Količina u kamionu:
4480 kom
Maksimalna nosivost:
10 kg
Ova modifikacija obezbeđuje dobru ventilaciju sadržaja i omogućavajući transport gotovih proizvoda, ili poluproizvoda u zamrznutom obliku do potrošača. Perforacija Vam omogućava brzo zamrzavanje proizvoda zbog ravnomernog protoka hladnog vazduha.

Funkcionalana posuda koja se nudi u raznim modifikacijama stranica i dna. Posuda je lagana i jednostavna za upotrebu. Idealna za skladištenje i transport komadnih proizvoda koji se ne mogu postaviti jedan na drugi.

Proizvodi se u skladu za zahtevima i standardima prehrambene industrije. Lako se čisti i može izdržati tretman parom na 90 stepeni Celzijusa.

Posuda je izrađena od visokokvalitetnog polietilena, što joj omogućava da izdrži niske temperature. Varijanta posude sa čvrstim dnom i perforiraniom stranicama obezbeđuje dobru ventilaciju sadržaja i omogućava Vam da transportujete gotove proizvode, ili poluproizvode u zamrznutom stanju do potrošača.

Perforacija omogućava brzo zamrzavanje sadržaja, omogućavajući ravniomeran protok hladnog vazduha. Čvrsto dno štiti sadržaj od prašine i vlage tokom skladištenja i transporta.

Oblast primene

Posude za čistu proizvodnju

Karakteristike

Dimenzije (DxŠxV): 600x400x75 mm
Zapremina: 14.5 l
Maksimalna nosivost: 10 kg
Materijal: PP
Korišćenje pri temperaturi: od -20o do +45 oC
Pranje pri temperaturi: do +90oC
Boja: Plava
Količina na paleti: 140 kom
U euro kamion staje: 4480 kom
advanced-floating-content-close-btnAuto kozmetika za profesionalnu upotrebu

PROVERA CENE

Pošaljite nam upit, kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku.

Šumadija Omega na Sajmu gradjevinarstva.