Transport robe u Srbiji i Evropi - Šumadija Omega

Pozovite nas

Plastična ambalaža, plastične palete, plastične boks palete, KLT kutije, ESD kutije, kontejneri za otpad, kante za otpad

bl-plasticni-proizvodi

PROIZVOD

9 12.438.61.РЕ Posude za prehrambene proizvode

9 12.438.61.РЕ Posude za prehrambene proizvode

Dimenzije (DxŠxV):
595x395x150 mm
Maksimalno opterećenje:
15 kg
Statičko opterećenje:
300 kg
Zapremina:
30 l
Multifunkcionalno rešenje za različite prehrambene industrije. Ova posuda se najviše koristi u industriji žitarica. Mnoge pekare je koriste kao povratnu ambalažu. Najbolja opcija za transport i skladištenje proizvoda.

Multifunkcionalno rešenje za različite grane prehrambene industrije. Perforirane stranice i dno omogućavaju pristup vazduhu, što utiče na očuvanje kvaliteta proizvoda. Perforacija omogućava brzo zamrzavanje proizvoda usled ravnomernog prostiranja hladnog vazduha. Posuda je lagana i jednostavna za korišćenje.

Idealna je za transport voća i povrća, kao i za zamrzavanje mesa, ribe i poluproizvoda. Perforacija takođe omogućava brzo hlađenje pekarskih proizvoda bez pojave kondenzacije na njima, čime sprečava da se pokvase i pojavi plesan. Napravljena od visokokvalitetnog polietilena, u skladu sa zahtevima i standardima prehrambene industrije, idealna je za upotrebu u zamrzivačima. Ne upija mirise.

Dimenzije 600x400mm omogućavaju lako slaganje i prenošenje paletama 800x600mm, 1200x800mm, 1200x1000mm Ima ergonomske rukohvate. Prazne posude se mogu složiti jedna na drugu, štedeći do 60% prostora prilikom povratnog transporta, ili odlaganja. Lako se čiste i mogu izdržati tretman parom na 90 stepeni Celzijusa.

Dodatna dokumenta: Tehnički list Sertifikat o usaglašenosti

Oblasti primene: Povratna ambalaža Posude za voće i povrće Posude za ribu, meso i mleko Transport Skladište

Oblast primene

Posude za voće i povrće
Posude za ribu, meso i mleko

Karakteristike

Dimenzije (DxŠxV): 595x395x150 mm
Zapremina: 30 l
Statičko opterećenje: 300 kg
Maksimalno opterećenje: 15 kg
Materijal: PE
Korišćenje pri temperaturi: od -30o do +50oC
Pranje pri temperaturi: do +90oC
Boja: Crvena, Plava, Žuta, Zelena, Siva, Crna

PROVERA CENE

Pošaljite nam upit, kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku.