Transport robe u Srbiji i Evropi - Šumadija Omega

Pozovite nas

Plastična ambalaža, plastične palete, plastične boks palete, KLT kutije, ESD kutije, kontejneri za otpad, kante za otpad

bl-plasticni-proizvodi

PROIZVOD

Kontejner za otpad 1100L - 22.C19

Kontejner za otpad 1100L - 22.C19

Dimenzije (DxŠxV):
1375x1079x1368 mm
Maksimalno opterećenje:
440 kg
Zapremina:
1100 l
U pakovanju:
5 kom
Količina u kamionu:
110 kom
Dizajniran za sakupljanje i skladištenje kućnog i industrijskog otpada koji se neizbežno javlja u domaćinstvima i proizvodnim pogonima. Polietilenski evro kontejneri za smeće se razlikuju od limenih, pre svega, po težini. Više od 2,5 puta su lakši od limenih.

Zbog fizičko-hemijskih svojstava imaju prednost u higijenskom radu. Polietilenski kontejneri za otpad su odlična alternativa gvozdenim i pocinkovanim koji su skloni koroziji. Proizveden je tehnologijom brizganja, što mu omogućava da postigne visoku čvrstoću i produktivnost. Od čistog polietilena i u potpunosti sa zahtevima evropskog standarda DIN EN 840. Opseg temperature pri kojoj se može koristiti se kreće od -40 do + 50 stepeni Celzijusa.

Ojačana mesta za pričvršćivanje točkova Ojačane stranice kontejnera Ojačane pozoicije za prihvat hvatračem Redizajniran poklopac za veću izdržljivost Sve ovo čini da evro kontejneri za čvrsti otpad budu savršeno prilagođeni svim uslovima rada.

Četiri ojačana jednodelna rukohvata duž ivica kontejnera Ojačane pozicije pričvršćivanja točkova u 6 tačaka Držaći sa čeličnim jezgrom sa 11 tačaka pričvršćivanja za telo Pojačana konstrukcija tačaka za prihvat hvatačem Sertifikat sa međunarodnim standardom DIN EN 840

Tehnički list Sertifikat o usaglašenosti DIN EN sertifikati Uputstvo za montažu

Oblast primene

Karakteristike

Dimenzije (DxŠxV): 1375x1079x1368 mm
Zapremina: 1100 l
Maksimalno opterećenje: 440 kg
Materijal: HDPE
Korišćenje pri temperaturi: od -40o do +50oC
Pranje pri temperaturi: do +75oC
Boja: Crvena, Plava, Žuta, Zelena, Siva
U pakovanju: 5 kom
U euro kamion staje: 110 kom
Opcije: Izrada logotipa

PROVERA CENE

Pošaljite nam upit, kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku.