Pelet

Pelet

Jedan vid današnjeg popularnog načina grejanja u zimskom periodu jeste pelet. Za tu tvrdnju postoji nekoliko razloga: čisto, lako, po ustaljenom procesu i ekonomično u smislu uštede ljudske energije, rada i zdravlja. Peći na pelete su vrlo jednostavne konstrukcije, i rade po automatizmu. Za razliku od mukotrpnog udisanja dima iz kotla prilikom loženja, u slučaju ovog izvanrednog proizvoda, dovoljno je samo napuniti rezervoar određenom količinom peleta, ostalo automatika odrađuje sama u odnosu na regulaciju toplote koja se u tom trenutku održava u prostorijama koje se greju.

Proizvodnja peleta

Nabolji način proizvodnje peleta po najnovijim svetskim standardima.

“Ugrejte Vaš dom najkvalitetnijim peletom.”

Vrhunski kvalitet, vrhunska tehnologija!
Pelet
Šumadija Omega

Proizvodnja peleta

 Razlika između drvenog peleta i drvenog briketa je samo u veličini dok im je sastav isti. To je mleveno drvo, i najčešće je ta drvena masa koja se koristi za proizvodnju briketa i peleta otpadna masa iz drvne industrije. 

Pusti video zapis

Pakovanje

Međutim, neretko se dešava da industrije sveže drvo pretvaraju u pelet, zbog velike potražnje. Veličina peleta je izuzetno mala, da ih desetine mogu stati na dlan. Briketi su znatno veći i proizvode se u širem rasponu dimenzija, što zavisi od potreba naših kupaca.

Kvalitet

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis pulvinar 

Skladištenje peleta

The best way to experience our wide collection of sweets is to visit the store. Follow the aromas and choose the most enticing sweets to satisfy your palate.

Postavite pitanje

Postavite nam pitanje?

Orgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Pozovite nas

+381 69 333 74 16

+381 11 78 78 360