Palete

Euro Palete

Jednokratne Palete

Jednokratna Paleta 800x1200

Jednokratna Paleta 1000x1200

Palete Više mera

PALETE | EURO PALETE

Euro Palete

Euro palete igraju vodeću ulogu u današnjoj globalnoj ekonomiji kao svestran, izdržljiv i ekološki održiv proizvod. Ekološka višestruka upotreba i izuzetni higijenski standardi predstavljaju finansijske prednosti za budućnost. Naše Euro palete mogu se međunarodno razmenjivati.

Drvene Palete

Naše drvene palete su termički obrađene i namenski izrađene od najkvalitetnijih dasaka za siguran transport i skladištenje robe. Naučno je dokazano da je drvo higijenskije od plastike pa samim tim upotreba drvenih paleta u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji beleži konstantan rast.

Polovne Palete

Kao jedan od vodećih proizvođača paleta, u mogućnosti smo da našim kupcima ponudimo alternativu za nove palete i to u obliku korišćenih/polovnih paleta. Dostupne su u različitim dimenzijama i količinama. Uz naše savete i usluge, za svoj novac dobijate najkvalitetniji proizvod.

Drveni sanduci

Naši visokokvalitetni drveni sanduci i kutije, prilagođeni prema vašim tačnim zahtevima, sigurno će transportovati bilo koju vrstu robe. Proizvodimo drvene sanduke za voće, drvene sanduke za povrće, drvene kutije za odlaganje predmeta.

Otkup i popravka paleta

Produžite život svojih starih paleta – raspitajte se o našoj usluzi popravke paleta. Kupovina i prodaja nazad je usluga koju mi u Šumadija Omega radimo sa uspehom preko 10 godina. Sve palete su popravljene pomoću kvalitetnih recikliranih materijala.

Prevoz trupaca

Poslednji korak posle seče drveća jeste prevoz do odredišta. U mogućnosti smo da firmama na teritoriji Srbije ponudimo prevoz trupaca do pilane, dvorišta, skladišta… Naši kamioni se isporučuju u različitim konfiguracijama, zavisno od situacije.

Postavite pitanje

Postavite nam pitanje?

Orgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.